Beginnen met domotica maar niet de kennis?

Geen probleem, alle producten die wij verkopen kunnen wij ook voor je installeren indien gewenst. Tevens verkopen wij een aantal standaard pakketten waarmee wij direct aan de slag kunnen voor een installatie. Wil je een pakket op maat? Vraag dan een offerte aan. Wij maken graag een scherpe offerte voor je.

Waar beginnen?

Weet je al helemaal wat je wilt in je slimme huis of heb je totaal geen idee?
Mocht je inspiratie zoeken, kom dan eens langs in één van onze demo huizen, we hebben een aantal vakantie woningen voorzien van domotica. Wij laten graag de mogelijkheden aan je zien. Deze woningen bevinden zich in Ursem (Noord-Holland) We maken graag een afspraak met je om één van onze woningen te bekijken.

pakketten

BASIS
€1100
basis pakket
Basis Controller
5 modules
Installatie
Persoonlijke login?
Servicepakket
offerte
PROFESSIONEEL
€2750
PROFESSIONEEL pakket
Basis Controller
15 modules
Installatie
Persoonlijke login?
Servicepakket?
offerte

In 4 stappen geregeld

basis domotica pakket

Met ons basis pakket kunt u perfect beginnen met domotica thuis of in uw bedrijf. Met de 5 meegeleverde modules kunt u apparaten en/of lampen schakelen of dimmen. De installatie is inbegrepen bij de prijs. Het ideale pakket voor een klein budget.

gevorderd domotica pakket

Met ons gevorderd pakket krijgt u 10 modules meegeleverd om apparaten en/of lampen te schakelen of te dimmen. Uiteraard kunnen er scenes gemaakt worden. Installatie is bij dit pakket ook inbegrepen en het <b>basis servicepakket</b> de eerste 3 maanden gratis.

professioneel domotica pakket

Met ons professioneel pakket krijgt u 15 modules meegeleverd om apparaten en/of lampen te schakelen of te dimmen. Uiteraard kunnen er scenes gemaakt worden. Installatie is bij dit pakket ook inbegrepen en het basis servicepakket de eerste 6 maanden gratis.

service abonnementen

BASIS
€10,-
per maand*

Basis service abonnement

Systeem controle?
5% korting op nieuwe modules
5% korting uur tarief monteur
Géén voorrijkosten à €70

*Bij jaarlijkse betaling of betaal per maand. Basis €12,50 of Comfort €17,50