Wat is domotica?

Met domotica verhoog je het comfort in je huis. Je kan alles wat ermee verbonden bedienen met je smartphone of tablet. Of zelfs alles automatisch laten gebeuren zonder omkijken. Elke avond veel tijd kwijt met alle verlichten uit zetten? Met domotica kan dat allemaal met één druk op de knop.

Bedien je huis overal ter wereld
Overal ter wereld kan jij je huis bedienen met domotica. Zoals bijvoorbeeld in de avond een lamp aan zodat het lijkt alsof er iemand thuis is tijdens je vakantie. Uiteraard kan je dat ook automatisch doen op willekeurige tijdstippen zodat het niet te statisch lijkt.

Domotica brengt geld in het laatje
Domotica brengt niet alleen meer comfort en veiligheid, maar het levert ook nog eens geld op. De verlichting staat nooit meer onnodig aan, net zoals de verwarming. Automatisch het stroom van de wasmachine afhalen zodra deze klaar is met het was programma. Alle kleine beetjes helpen je met besparen.

Domotica lastig te installeren?
Draadloze domotica is zonder verbouwing te realiseren, draadloze domotica past namelijk achter je bestaande schakelmateriaal. Als je internet in huis hebt kan je al aan de gang met domotica. Tegenwoordig is de integratie van verschillende systemen enorm verbeterd. Zo kan je tegenwoordig Sonos wel met elke domotica systeem koppelen.

Welke systeem heb ik nodig?
Dat leggen we je graag uit in ons overzicht met alle systemen die we hebben en helpen je graag met een keuze maken. Dit kan online, via de telefoon of bij ons in de winkel in Zwaag.

Waarom Momotica?

Keurmerk webwinkel