Verzendkosten en betaling

Verzending en verzendkosten

Het verzenden van uw bestelling gebeurd hoofdzakelijk met PostNL. Tijdens het afreken proces kunt u kiezen voor; enveloppe, Brievenbuspakje of pakket. De kosten hiervan zijn van €0,50 t/m €4,50. Vanaf €50 brengen wij geen verzendkosten in rekening, zowel voor Nederland als voor België.
Bestellingen onder de €100 worden als een Brievenbuspakje verzonden indien mogelijk. Vanaf €100 sturen we alles via pakket post.
Indien je op een werkdag voor 18:00 besteld, zal je bestelling de zelfde dag nog verzonden worden indien op voorraad.

Alle pakketen sturen wij met handtekening voor ontvangst, ook als deze bij de buren bezorgd mag worden zal er een handtekening gevraagd worden.

Maandag levering

Bestellingen die tussen vrijdag 18:00 en zaterdag 13:00 zijn geplaatst kunnen indien gewenst op maandag geleverd worden zonder extra kosten.
Hiervoor kan je kiezen tijdens het afrekenen.

PakjeGemak

Niet thuis om je bestelling in ontvangt te nemen? Geen probleem.
Bij ons kan je kiezen om je bestelling bij één van de ruim 2800 PostNL locaties in Nederland op te halen en gemakkelijk te kiezen tijdens het afrekenen.
Bij sommige locaties is het mogelijk om je bestelling extra vroeg af te halen, hiervoor rekenen wij €1,50 extra en gemakkelijk te kiezen tijdens het afrekenen.

Extra vroeg of avond levering

Je kan bij ons ook kiezen om je bestelling de volgende dag extra vroeg te ontvangen of in de avond.
Extra vroeg kost €12,00 extra
Avondlevering kost €1,50 extra

Let op:Deze kosten krijg je niet terug bij het retour zenden van je bestelling.

Je gegevens zijn veilig  

Zodra je je bestelling bij ons afrekent zorgen wij ervoor dat je gegevens versleuteld en via een beveiligde verbinding verzonden worden.

BTW

Alle in onze webshop vermelde prijzen zijn inclusief 21% Btw.

Betaalwijzen bij Momotica

Je kan op verschillende manieren betalen. Naast vooraf online betalen is achteraf betalen via Billink ook een optie. Als je bij ons langskomt in Zwaag is contact betalen of pinnen ook mogelijk. Lees op deze pagina alle mogelijkheden.

 

BetaalwijzeBetaalkosten
iDealGratis
Bancontact/Mister Cash (Belgie)Gratis
Credit CardGratis
PaypalGratis
Billink (achteraf)€ 0,95 tot € 100
Belfius Direct NetGratis
Sofort BankingGratis
BitcoinGratis
VVV GiftcardGratis
OverschrijvenGratis
PinnenGratis
ContantGratis
SprayPayGratis

 

iDeal

Bij Momotica kan je gebruikmaken van iDeal betalingen. Deze methode is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. Het grote voordeel van iDeal is dat je betaling direct verwerkt wordt en je de betaling gelijk kunt zien op uw bankrekening. Je ontvangt direct een melding dat u de betaling heeft verricht en je bestelling zal z.s.m. worden verzonden. Betalingen worden uitgevoerd door Mollie.nl

Creditcard

Bij Momotica kan je gebruikmaken van creditcard betalingen. Deze methode is een van de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. Je ontvangt direct een melding dat je de betaling heeft verricht en uw bestelling zal z.s.m. mogelijk worden verzonden. Betalingen worden uitgevoerd door Mollie.nl

Belfius Direct Net

Bij Momotica kunt je gebruikmaken van Belfius Direct Net betalingen. Deze methode is de meest gebruikte online betaalmethode van België. Het grote voordeel van Belfius Direct Net is dat je betaling direct verwerkt wordt en je de betaling gelijk kunt zien op uw bankrekening. Je ontvangt direct een melding dat je de betaling hebt verricht en je bestelling zal z.s.m. worden verzonden. Betalingen worden uitgevoerd door Mollie.nl

SOFORT banking

Bij Momotica kan je gebruikmaken van SOFORT banking betalingen. Sofortbanking of Sofort (voorheen bekend als DirectEbanking) is een Europees bankonafhankelijk systeem. Net als iDEAL is Sofort een debitcard betaaloplossing. Een SOFORTBanking transactie is een directe overschrijving, waarbij de consument gebruik maakt van de vertrouwde gegevens van het internetbankieren. Betalingen worden uitgevoerd door Mollie.nl

Bancontact/Mister Cash

Bij Momotica kan je gebruikmaken van Bancontact/Mister Cash betalingen. Deze methode is de meest gebruikte online betaalmethode van België. Het grote voordeel van Bancontact/Mister Cash is dat uw betaling direct verwerkt wordt en u de betaling gelijk kunt zien op uw bankrekening. U ontvangt direct een melding dat u de betaling heeft verricht en uw bestelling zal z.s.m. worden verzonden. Betalingen worden uitgevoerd door Mollie.nl

PayPal

Alle PayPal betalingen die je aan Momotica doet worden door Paypal gereserveerd. Indien de producten niet geleverd worden kan je via Paypal een onafhankelijk onderzoek laten instellen. Nadat wij van Paypal een bericht hebben ontvangen dat de betaling is gelukt zullen wij je bestelling z.s.m. uitleveren. Voor het gebruik van Paypal rekent Paypal 3,4% over het totaal factuurbedrag. Wij berekenen deze kosten voor een deel aan u door, namelijk 1%. Betalingen lopen via Mollie.nl

Achteraf betalen

Snel en eenvoudig achteraf betalen kan ook bij Momotica. Met Achteraf Betalen van Billink ontvang je eerst het product en dien je de factuur binnen 14 dagen te betalen. Achteraf betalen met Billink kan bij bestellingen vanaf  €50,-. Het maximale orderbedrag is €500,- incl. BTW. Indien je kiest voor Billink Achteraf Betalen ga je akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Tijdens de beoordeling van je aanvraag worden de door jouw ingevulde gegevens conform de algemene voorwaarden verzonden naar Billink B.V., om deze te toetsen op kredietwaardigheid. In geval van goedkeuring is uw bestelling geaccepteerd en kunt u achteraf betalen op rekening. Je ontvangt vervolgens namens Billink een factuur die je binnen 14 dagen dient te voldoen. Achteraf Betalen wordt afgehandeld door Billink.

Bitcoin

Bij Momotica kunt u ook betalen met Bitcoins, de betalingen worden uitgevoerd door Qantani.

VVV Giftcard

Besteed jouw VVV Giftcard bij Momotica voor je aankoop.
Betalingen lopen via Mollie.nl

SprayPay – Gespreid betalen

Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van €250 tot €3500.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen.
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

  • Inkomsten / lasten toets
  • Identificatie met behulp van IDIN
  • Overeenkomst digitaal accepteren
  • Ondertekening automatische incasso

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd wordt het eerste termijnbedrag na 30 dagen afgeschreven.

Voor meer informatie over SprayPay klik hier.

Overschrijving

U kunt het totaalbedrag van uw bestelling inclusief btw op rekening NL89 KNAB 0722 7010 71 t.n.v. Momotica o.v.v. je bestelnummer. Zodra wij je betaling ontvangen hebben zullen wij je bestelling opsturen.