Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

De kosten voor retour vanaf je thuis naar ons zijn voor je eigen rekening. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking naar ons geretourneerd worden.

Wanneer er schade is ontstaan aan het product dat je terug stuurt, zullen wij deze schade in mindering brengen met het bedrag wat je terug gestort krijgt. De producten moeten niet van nieuw te onderscheiden zijn indien je ze terug stuurt.

Batterijen kunnen niet retour gezonden worden.

LET OP en neem het volgende in acht: Uiteraard is het herzieningsrecht alleen van toepassing als de producten onbeschadigd, ongebruikt zijn en de verpakking in ordentelijke staat is. Verzegelde software mag niet worden geopend, anders vervalt het het herzieningsrecht automatisch. Het principe van thuis bekijken en herzien is gebaseerd op het feit dat u het product op dezelfde manier bekijkt als dat u dat zou doen in een fysieke winkel. Indien u een geopend en gebruikt product wilt retour sturen zult u hier voor een tegoedbon ontvangen die u kunt besteden in de webwinkel.

Zakelijke klanten hebben volgens de wet geen recht op retour bij kopen op afstand.  

Product toegevoegd aan je wenslijst
Product toegevoegd om te vergelijken

Wij maken gebruik van cookies voor de beste ervaring.